Bu kadarına da pes doğrusu

Bu kadarına da pes doğrusu Bu kadarına da pes doğrusu
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından Aktaş Mahallesinde yıkılan katlı otoparkın bulunduğu alana yaptırılan Yöresel Ürünler Pazarı inşaatında bir garip hırsızlık olayı yaşandığı iddia edildi. 

İddiaya göre önceki gün yaşanan olayda gündüz saat 12.00 sıralarında bir kamyonla her tarafı kapalı olan inşaat alnına giren hırsızlar, inşaat alanında bulunan demirlerin hepsini gece yarısı saat 24.00’e kadar kamyona yüklediler. Kamyona 70 bin lira değerinde demir yükleyerek inşaat alnından ayrılan hırsızlar, olayın fark edilmesi sonrası Sakarya civarında yakalandılar.

Bolu Belediyesi tarafından yüklenici firmaya yaptırılan Yöresel Ürünler Pazarında gündüz vakti ve dört tarafı güvenlik panelleriyle kapalı olan inşaatında yaşandığı iddia edilen bu ilginç hırsızlık olayı şaşkınlıkla karşılandı.

FİRMA YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA

Yöresel Ürün Pazarını yapan yüklenici firma yetkilileri tarafından konu ile ilgili Gazetemize yaptıkları açıklamada; hırsızlık olayının kendi şantiyelerinde yaşanmadığını, Belediyeye ait başka bir şantiye sahasında kablo çalındığını ifade ettiler.

Tarafsız habercilik anlayışımız gereği firma yetkililerinin verdikleri bilgiler ışığında ortaya atılan hırsızlık iddiasının Aktaş Mahallesinde yapılmakta olan yöresel ürünler pazarı inşaatında yaşanmadığını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler