Bu projeler gerçekleşsin, Bolu turizmi şahlanır

Bu projeler gerçekleşsin, Bolu turizmi şahlanır Bu projeler gerçekleşsin, Bolu turizmi şahlanır
A- A+
Reklam

Bolu Halkı ve AK Parti Teşkilatlarından uzak bir profil sergileyerek eleştirilerin hedefi olan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, yılların vermiş olduğu Ankara tecrübesiyle de Bolu için önemli projelere imza atmaya devam ediyor.

Milletvekili olarak bundan önce geçirdiği 2 dönem, ardından Bakan Yardımcılıkları ve Bakan Başdanışmanı olarak Ankara bürokrasisinde önemli bir tecrübe ve dostluklar kazanan Coşkunyürek, Bolu Milletvekili sıfatıyla vekili olduğu Bolu Halkından kopuk olsa da Bolu Halkı için Bakanlıklarda projelerin takibini yapmaya devam ediyor.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ile birlikte dün İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret eden Coşkunyürek, Bolu ve ilçelerinin turizmde beklentisini karşılayacak önemli projeleri masaya yatırdılar. 

Sosyal medya hesabından Bakan Ersoy ile masaya yatırdıkları projeleri ve talepleri paylaşan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek; “Bolu’muzun ve ilçelerimizin tarihi, kültürel değerleri ile yapılan ve planlanan turizm yatırımlarına ilişkin verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Ziyaretimizde; İlimize kazandıracağımız;

*Yeni İl Halk Kütüphanesi yapımı

*Yukarı Taşhan Bakım Onarım Çalışmaları

*Bolu-Yedigöller ile Bolu Kartalkaya Yolu Yapımı

*Köroğlu Turizm Bölgesi Master Planı

*Yeniçağa Gölü Çevresine Kilit Parke Taşı İhtiyacı

*Yeniçağa Eski Belediye Binasının Restorasyonu

*Yeniçağa Şair Dertli Anma Programına Ödenek talebi

*Kıbrıscık Tarihi Karaköy Camii Restorasyonu

*Taşoluk ve Hıdırşeyhler Höyüğü Bilimsel Araştırma Kazısı Projesi

*Göynük Çubuk Gölü Kamp Alanı ve Yürüyüş Yolu Projesi

*Dörtdivan Amanlar Yaylası Konaklamalı Mesire Alanı Projesi

*Mengen Aşçılık Festivali ödenek talebi

*Gerede'de düzenlenecek Festivallere ödenek talebi

*Gerede Yeni İlçe Halk Kütüphanesinin yapımı

*Gerede Kilit Parke Taşı İhtiyacı

Konularındaki taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bolu'muza eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Memleketimize Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler