Eşini ve kayınpederini öldüren zanlı Adliye'ye sevk edildi

Eşini ve kayınpederini öldüren zanlı Adliye'ye sevk edildi Eşini ve kayınpederini öldüren zanlı Adliye'ye sevk edildi
A- A+
Reklam

Sağlık Mahallesinde dün gece yaşanan elim olayda eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldüren Serkan Zengin, adliyeye sevk edildi.

Sağlık Mahallesi Songül Sokak’ta meydana gelen olayda, aralarının iyi olmadığı öğrenilen Serkan Zengin, evde eşiyle tartıştı. Evde bulunan bıçakla Serkan Zengin (36), eşi Meltem Zengin (35) ve kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i (65) bıçakladı. Karısı ve kayınpederini bıçaklayan Zengin olay yerinden kaçtı. Olayda Turgut Doğanyiğit ve Meltem Zengin hayatını kaybetti. Kaçan damat ise polis ekiplerinin takibiyle yakalandı.

Polis tarafından yakalanan Serkan Zengin’in emniyetteki ilk ifadesinde eşiyle geçinemediği için olayın yaşandığı söylediği iddia edildi. Yakalanarak gözaltına alınan Serkan Zengin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler