Bu sefer sildi..!

Bu sefer sildi..! Bu sefer sildi..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak espirili bir şekilde yaklaştığı ve destekçilerinden çok sayıda tepki aldığı sosyal medya paylaşımını sildi.

“Bu sefer de özür dileyecek mi?” başlığıyla okuyucularımıza ilettiğimiz bu haberden dakikalar sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sosyal medya hesaplarına baktığımızda; bu sefer özür dilemek yerine paylaşımı kaldırdığını gördük.

Kullandığı üslup ve sözleri nedeniyle takipçilerinin eleştirilerine maruz kalan Özcan’ın; bundan önceki gaflarında yaptığı gibi özür dilemek yerine, tepki çeken paylaşımı sosyal medya hesaplarından silmeyi tercih ettiği görüldü.

Dün akşam yaptığı paylaşımı silerek geri adım atan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu konuda özür mahiyetinde bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

Resim Altı: Dün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın konuşması üzerinden yaptığı paylaşımı (üstte) silen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın şu an itibariyle sosyal medya sayfalarının son hali (altta)

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler