Bu sezon ikinci takımı olacak

Bu sezon ikinci takımı olacak Bu sezon ikinci takımı olacak
A- A+

Misli.com Sultanlar Ligi temsilcimiz Bolu Belediyespor, Salih Yergin’den boşalan baş antrenörlüğe Alper Erdoğuş’u getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli baş antrenörle sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı bildirildi. 

Verilen sözlerin yerine gelmemesi nedeniyle ekonomik anlamda zorlu Sultanlar Liginde takımı Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla birlikte sırtlayan Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Sinan Barut, Alper Erdoğu’la sezon sonuna kadar el sıkıştı.

Başarısız sonuçlar sonrası istifa etti

1996 yılında Altınyurt Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımında baş antrenör olarak meslek kariyerine başlangıç yapan Erdoğuş, 2013 yılına kadar görev aldığı Milli Takımımızın çeşitli kademelerinden sonra 7 takımda baş antrenörlük yaptı. 

Çalıştığı her takımda en fazla bir sezon kalabilen Alper Erdoğuş, bu sezonda Sultanlar Ligi takımlarından Sigorta Shop takımı ile sezona başladı. Sigorta Shop takımının başında çıktığı 7 müsabakadan takımı sadece 2 galibiyet alabilen Erdoğuş, alınan başarısız sonuçlar sonrası teknik adamlık görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

Hafta sonu kader maçı var

Antrenör sorununu Alper Erdoğuş ile çözen Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 21 Ocak Cumartesi günü kader maçına çıkacak. 12 puanla lig sıralamasında üstümüzde bulunan PTT’yi ağırlayacak olan 7 puanlı takımımız, bu maçtan galibiyet almaktan başka şansı bulunmuyor. 

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ekibimiz bu maçı kazandığı takdirde, düşmemek için kıyasıya mücadele ettiği Sigorta Shop takımının Vakıfbank ile oynayacağı mücadelenin sonucunu bekleyecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler