Bülent Atasever artık Çağsu’da

Bülent Atasever artık Çağsu’da Bülent Atasever artık Çağsu’da
A- A+
Reklam

Son zamanlarda Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında doktor ekibine katılan isimlerle dikkat çeken Çağsu Hastanesi, uzun yıllardır İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde görev yapan sevilen Doktor Bülent Ataseveri kadrosuna kattı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak uzun yıllar Boluda görev yapan ve emekliliği sonrası Özel Çağsu Hastanesinde çalışma hayatına devam etme kararı alan Bülent Atasever; “Bolulu hemşerilerime hizmet etmekten hep mutluluk duydum. Emekli olmam sebebiyle meslek hayatıma Özel Çağsu Hastanesinde devam etmeye karar verdim. Bundan sonraki süreçte hastalarımla Çağsu Hastanesinde olacağım” diye konuştu.

Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir de Atasever’in kadrolarına katılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, “Vatandaşlarımıza, Batı Karadeniz Bölgesinde kaliteli sağlık hizmeti vermek için 20 senedir tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kadın Doğum kadromuz çok güçlüydü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Bülent Atasever"in de aramıza katılmasından dolayı son derece mutluyuz. İlimize hastanemize bizlerden hizmet alan tüm hastalarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler