Çağalı Ailesinin acı kaybı

Çağalı Ailesinin acı kaybı Çağalı Ailesinin acı kaybı
A- A+

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı’nın kayınpederi Ağda Camii emekli İmamı Mustafa Çağalı vefat etti.

14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçimleri öncesi yoğun bir çalışma programı geçiren ve dün akşam Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olması ile son bulan seçim maratonunun en çok yorulan isimlerinden olan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, kayınpederi Mustafa Çağal’nın vefat haberini alınca büyük üzüntü yaşadı.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak; merhum Mustafa Çağalı Hocamıza Allah’tan rahmet,  AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve kıymetli eşleri Ali Mürteza Çağalı başta olmak Çağalı Ailesine sabırlar diliyoruz.

CENAZE İLANI

Sabriye CESUR, Rabia BAKIŞKAN, Hayriye ALTINSOY, Ali Mürtaza ÇAĞALI’nın babaları, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı'nın kayınpederi, Recai ÇAĞLAR’ın amcası, Ağda Camii emekli İmamı; Mustafa ÇAĞALI Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. 

      Cenazesi bugün Sultan Köyü Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Sultan Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Nebahat (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kederli ailesine rabbim sabırlar versin Başınız sağ olsun
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler