Tanju Özcan'ın çaresizliği

Tanju Özcan'ın çaresizliği Tanju Özcan'ın çaresizliği
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dün yaptığı basın toplantısında şok bir iddiada bulunarak, kendisi hakkında açıklamalarda bulunan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın niyetinin halis olmadığını söyledi.

“Belediye Başkanı sözüne sadık olmalı”

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak; 8 Haziran’da Olağanüstü Kongre kararını aldıklarını duyurduğu basın toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yönelik; ““Ben buradan Sayın Tanju Özcan’a oyun oynayacak yaşı geçtim. Artık bir şeyler yapacak isek adam akıllı bir şeyler yapmanız gerekiyor. Bizi ateşe attın. Yalnız bıraktın. Sıkıntı yok. Gemi limanda biz şuana kadar yaptığımız işi yarı yolda bırakmadık. Ateşe attın, yansınlar dedin. Belediye Başkanı Kulübe bu sene delikli bir kuruş yardım etmedi. Belediye Başkanı sözünü sadık olmalı” ifadelerini kullanmıştı.

Belediyenin durumu ortadaymış..!

Basın mensuplarının konu ile ilgili sorularını yanıtlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın cevap vermekte zorlandığı ve kullandığı kelimeleri dikkatle seçtiği görüldüğü açıklamasında, Savaş Abak’ın haklı olduğunu ve verdikleri sözleri yerine getiremediklerini ifade etti.

Tanju Özcan, “Savaş Bey’e daha çok yardım taahhüdünde bulundum ama ülkenin ve belediyenin içinde bulunduğu ekonomik durumlardan dolayı arzu ettiğim kadar yardım edemedim. Bu da doğru. Ama ben çok varlıklı bir adam değilim. Benim 10 milyon liram olmuş olsa, hiç tereddüt etmeden 5 milyon lirasını koşarak gider veririm” ifadelerine yer verdi.

“Abdullah Abat’ı muhatap almıyorum..!”

‘Savaş Abak ne söylüyorsa haklıdır’ diyen Başkan Özcan, “Savaş Kardeşimin de ne kadar sıkıntıya düşüğünü biliyorum. O yüzden ben doğruya doğru ve eğriye eğri diyen bir adamım. Bütün kredimizi maalesef Abdullah Abat döneminde tüketmişiz. Abdullah Abat’ı muhatap almıyorum söylenecek çok şey var da Savaş’a karşı söyleyeceğim şey yok arkadaşlar. Ne söylüyorsa haklıdır, bundan sonra da elimden geleni yapmaya çalışacağım. Ne kadar gelirse?” dedi.

“Kişisel kredimizi doldurmuşuz..!”

Verdikleri sözler kadar yardım yapamadıklarının altını çizen Özcan, “Söylediklerine karşı vereceğim bir cevap yok. Bolu Belediyesi öncesinde de destek veriyordu, benim zamanımda da arttırarak destek verdi. Şartları da zorlayarak. Gene o destekler veriliyor, hiç destek verilmiyor değil ama arzu ettiğimiz çok daha fazla destek verebilmekti. Ama Belediyenin, Türkiye’nin mevcut ekonomik koşullarında bu mümkün olmadı. Geçen yıl 4 hafta takımı kümede tutmak için Türkiye’deki kişisel kredimizi doldurmuşuz, ondan dolayı ekstra bir şey yapamadık. Niyeti halis değildi ama doğru söylüyor mu söylüyor ama hiç yardım yapılmıyor değil, yapılıyor. Verdiğimiz sözler kadar yardım yapamadık. Hakkını helal etsin. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar yapmaya devam edeceğiz. Savaş Başkanın söylediklerine üzüldüm ama söyleyeceklerine yanlış, yalan diyecek halim de yok” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler