“Şeref” sözünü tutacak galiba..!

“Şeref” sözünü tutacak galiba..! “Şeref” sözünü tutacak galiba..!
A- A+

Büyük Cami’nin İzzet Baysal Caddesi’ne bakan teras bölümdeki parke taşları Bolu Belediyesi tarafından kaldırılıyor. Bu alanda nasıl bir düzenleme yapılacağı Bolu Kamuoyuna açıklanmazken, çalışmayı gören Bolulular arasında da tahminler yapılmaya başlandı.

Verdiği sözleri tutmamasıyla gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yaptığı sosyal paylaşımını hatırlatan Bolulular, “Başkan bu sefer şeref sözünü tutacak galiba. Bu hazırlık 28 Mayıs seçimleri sonrası Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanması halinde dikilecek heykel için alt yapı hazırlığı olabilir” şeklinde tahminde bulunuyorlar.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanju Özcan; “Bolu’yu güzelleştirmek için çalışıyoruz. “heykelci zihniyet” diyorlar. Şeref sözü veriyorum. 21 yıldır yönettiği milleti açlıkla imtihan eden Recep Tayyip Erdoğan seçimi 1 kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir Erdoğan heykeli dikeceğim” ifadelerini kullanmıştı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler