Belediye'den Kılıçdaroğlu propagandası

Belediye'den Kılıçdaroğlu propagandası Belediye'den Kılıçdaroğlu propagandası
A- A+
Reklam

28 Mayıs tarihinde yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin 2’inci turuna sayılı günler kala Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’nin tüm imkanlarını Millet İttifakının adayı ve terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin desteklediği Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için seferber etmeye başladı.

Bolu Belediyesi’ne ait tırı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet İttifakının adayı ve terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin desteklediği Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir sosyal medya kanalında katıldığı programı yayınladı.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu ve CHP’lilerin hazır bulunduğu alanda yüksek sesle ekrandan yansıtılan program, saatlerce Bolu Halkına izlettirildi.

Bolu Belediyesi’nin imkan ve araçları ile Millet İttifakının adayı ve terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin desteklediği Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun propagandasını yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’ni de böylelikle tarafsız olarak yönetmediğini de gözler önüne sermiş oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ahmet (11 ay önce)
    PKK ya oy felan yok işimiz olmaz Recep tayip Erdoğan insallah
    %50
    %50
    Yanıtla
Manşet haberler