“Bolu Halkının sağduyusuna güveniyorum”

“Bolu Halkının sağduyusuna güveniyorum” “Bolu Halkının sağduyusuna güveniyorum”
A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, Milletvekili İsmail Akgül ve MHP teşkilatları 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi 2’inci tur çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Bolulu vatandaşları sandığa davet eden İl Başkanı İlhan Durak, yaptığı açıklamada Bolu halkının sağduyusuna güvendiğini dile getirdi.

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam eden MHP İl Başkanı İlhan Durak ve Milletvekili İsmail Akgül, 28 Mayıs’ta Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi. Seçimin önemine dikkat çeken Durak, “Bolu halkı kendine görev düştüğünde vatan ve millet hassasiyetiyle bu görevi her zaman yerine getirmiştir. Bunu 14 Mayıs’ta gördük, inşallah 28 Mayıs’ta da göreceğiz” dedi.

‘BU İNANÇ SANDIĞA YANSIYACAKTIR’

Bolu halkının Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan yaklaşımının kendilerini de mutlu ettiğini dile getiren MHP İl Başkanı İlhan Durak; “Biz 14 Mayıs akşamı tüm teşkilatlarımız olarak, 54 yıl sonra Milletvekili çıkartma mutluluğumuzu erteledik. İnşallah bu mutluluğu 28 Mayıs akşamı hep birlikte yaşayacağız. 14 Mayıs sonrası dinlenmeden çalışmalarımıza devam ettik ve şunu da gördük ki vatandaşlarımız bu seçimin önemini gayet iyi biliyor. Her gittiğimiz kapıdan ‘işimiz henüz bitmedi, Cumhurbaşkanımızı da rekor oyla seçtireceğiz’ sözlerini duyuyoruz. Bu heyecan ve inanç sandığa da yansıyacaktır ve ilk turdan daha yüksek bir oyla Bolu’yu en çok oy alınan illerin arasında üstlere çıkartacağız” ifadelerine yer verdi.

‘HALKIMIZ İSTİKRARDAN YANA OLACAKTIR’

Kendi aralarında dahi birliği sağlayamayanların Milletvekili paylaşımlarında kavgaları vatandaşların çok iyi gördüğünü dile getiren İlhan Durak; “Söz konusu memleket olunca Bolu halkının ferasetini daha iyi görüyoruz. Vatandaşlarımız, kimin derdinin koltuk ve bölüşme olduğunu kimin derdinin ise memleket, istikrar olduğunu çok iyi görüyor. Vatandaşlarımız 14 Mayıs’ta istikrar için Cumhur İttifakı dedi. Şimdi bu istikrarın devamı içinde Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Bunda en ufak bir kuşkumuz yok. Derdi memleket olanın yüreğinde vatandaş olur. Vatandaşlarımızda bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacaktır. Bu toprakları milli şuurdan uzak, Avrupa’dan, FETÖ’den, PKK’dan medet umanların yönetimine vermeyecektir. Halktan, vatandan, birlikten ve kardeşlikten yana olanlara sahip çıkacaktır. Bunun en güçlü örneğini de inşallah 28 Mayıs akşamı Bolu’da yaşayacağız” cümlelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler