66 yaşında her gün sahada broşür dağıtıyor

66 yaşında her gün sahada broşür dağıtıyor 66 yaşında her gün sahada broşür dağıtıyor
A- A+

AK Parti Karacasu Ilıcakınık Mahalle Temsilcisi 66 yaşındaki Sabiha Bayram gece gündüz demeden Türkiye’nin geleceği, Türkiye’nin Yeni Yüzyılı Recep Tayyip Erdoğan için AK Parti için tüm gayreti ile çalışarak gençlere örnek oluyor.

66 Yaşındaki Sabiha Bayram, sahada gösterdiği gayretle gençlere büyük örnek oluyor. Karacasu Ilıcakınık Mahalle temsilcisi olan Bayram, gece gündüz, yağmur çamur demeden inandığı dava, inandığı gelecek için çalışıyor. Dün Yüksel Coşkunyürek ekibinde saha çalışmasına katılan Bayram yağmurlu havaya rağmen tüm çalışma ekibi arkadaşları ile birlikte 28 Mayıs’ın önemine vurgu yapan ve çağrıda bulunan gazeteyi vatandaşlara dağıttı. Bayram Türkiye’nin yeni yüzyılını inşa eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve iş başında kalması için oy istiyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler