CHP'li Ateş mazbatasını aldı

CHP'li Ateş mazbatasını aldı CHP'li Ateş mazbatasını aldı
A- A+
Reklam

14 Mayıs tarihinde gerçekleşen 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri sonucunda CHP 1’nci sıra adayı olarak girdiği yarışta Bolu Halkının oyları olarak Bolu Milletvekili olan Türker Ateş, mazbatasını aldı.

Bolu Adliyesi’nde bugün gerçekleşen tören sonrası Milletvekilliği mazbatasını alan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’i bu mutlu gününde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Candemir ve CHP’liler yalnız bırakmadı.

Oyunu bozamadı ama törende en baştaydı!

CHP Milletvekili aday listeleri açıklandığında en sert tepkiyi veren ve bunu sosyal medya hesaplarından yüksek sesle dile getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Bolu Milletvekili Türker Ateş’i mazbata töreninde yalnız bırakmayan isimler arasında yer aldı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu kontenjanından listeye girdiğini iddia ettiği Türker Ateş ile ilgili olarak “Ben, bu oyunu bozarım” şeklinde sosyal medya paylaşımı yapan ve seçim sürecinde de hemen hemen hiçbir programa katılmayarak, seçim çalışmaları destek vermeyen Tanju Özcan, tepkisini MHP'nin adayına oy isteyecek kadar ileri götürmüştü.

CHP ve Millet İttifakı ortağı seçmenine seslenerek “Bizim İsmail”e oy atın diyen Tanju Özcan törende kameralara gülücükler atarak, mutluluk pozları sergiledi.

Seçim çalışmalarında sahaya çıkmayarak süreçte katkısı olmamasına karşılık tören sırasında Tanju Özcan’ın eline mazbatayı veren Türker Ateş, birlikte resim çektirerek CHP Bolu Milletvekili olarak resim çektirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler