Belediyenin bitmeyen projesi

Belediyenin bitmeyen projesi Belediyenin bitmeyen projesi
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi son 4 yılda yaptığı projelerden çok, yapamadıklarıyla konuşulmaya devam ediyor.

Bolu Belediyesi’nin hemen yanında bulunan İş Merkezini bitiremeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aktaş Mahallesindeki yıkılan katlı otoparkın bulunduğu alana açacağını söylediği Halk Market’ten de ses soluk yok.

Verdiği sözleri tutmasından çok verdiği sözü tutamamasıyla Bolu kamuoyunun son günlerde adından sıkça bahsettiği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2021 yılında yıktığı eski katlı otoparkın bulunduğu 2 bin 200 metrekare alanda da işin içinden çıkamadı.

Alana yapılacağını söylediği 800 metrekarelik dükkanı bir yıldır tamamlayamayan Başkan Özcan, geride kalan bin 400 metrekarelik alanı da bir türlü düzenleyemedi.

2 yıldır süren inşaat çalışmaları nedeniyle bölge esnafı büyük mağduriyet yaşarken, yaya olarak inşaat alanı bölgesini kullanmak zorunda kalan Bolu Halkı da 2 yıldır survıvor parkurlarında yarışıyormuşçasına alandan geçerek evlerine ve işyerlerine ulaşmaya çalışıyorlar.

Bir yıldır 800 metrekare dükkan ile bin 400 metrekare yeşil alan düzenlemesini bitirme kabiliyeti gösteremeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Bolu Halkına verdiği “Halk Market” sözü de bitmeyen inşaat yüzünden gerçekleşemedi.

Hatırlanacağı üzere Bolu Gazeteciler Cemiyetinin 12 Temmuz 2022 tarihli Bayram Gazetesine açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Oranın bir bölümüne halk market yapacağız. İhalesini yaptık. Kurban bayramının ardından inşaat çalışmaları hemen başlayacak. Onun üstü yeşil teras olacak, büyük ve temiz bir kent tuvaleti ile abdest alınabilecek şadırvanlar yer alacak. Yıkılan alan 2 bin 200 metrekare. 800 metrekarelik alana market yapılacak. Bin metrekarelik alanı ise meydan olarak değerlendireceğiz. Üstü yeşil çatı olacağı için üstü de kullanılabilecek. Halk markette yoksul vatandaşlarımız için ucuz et, meyve sebze ve temizlik malzemeleri satılacak" demişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler