Çanakkale Savaşları Mobil Müze Tırı Bolu’da

Çanakkale Savaşları Mobil Müze Tırı Bolu’da Çanakkale Savaşları Mobil Müze Tırı Bolu’da
A- A+
Reklam

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje ile hayata geçirilen “Çanakkale Savaşları Mobil Müze Tırı” 5-6- Haziran tarihlerinde Bolu’da ziyaretçilere açıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında ilimizde bulunan “Çanakkale Savaşları Mobil Müze Tırı”nı Boluluların ziyaret etmesi için çağrıda bulundu.

Bünyesinde savaş dönemine ait materyallerin, videoların ve savaş objelerinin sergilendiği tır 7 Haziran Çarşamba akşamına kadar Bolu’da gezilebilecek.

Sosyal medya hesabından Bolululara çağrıda bulunan İl Müdürü Hakan Doğanay; “Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından milli şuurumuzun geliştirilerek Çanakkale ruhunun gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla hazırlanan ve T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen Çanakkale Muharebeleri Mobil Müzesi, 5-6-7/06/2023 tarihlerinde Bolu Valiliği önünde ücretsiz olarak ziyaret edilebilecektir” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler