Tanju Özcan'dan “İnce” atama

Tanju Özcan'dan “İnce” atama Tanju Özcan'dan “İnce” atama
A- A+
Reklam

CHP’den geçici ihraç edilen ve şuan partisiz olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Özel Kalem Müdürü olarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin eski Danışmanı Mustafa Büyük’ün eşi Meriç Büyük’ü atadı.

CHP’ye dönmek için gün sayarken, 28 Mayıs seçimleri sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı muhalif kanatta yer alan Tanju Özcan’ın bu ataması, Muharrem İnce ile yolları yeniden kesişecek mi sorusunu akıllara getirdi.

Hatırlanacağı üzere Bolu Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Ergin Yönet’in, Başkan Özcan ile yaşadığı görüş ayrılıklarının yol açtığı tartışmalar sonrası görevinden istifa etmişti.

Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni müdür olarak eski Muharrem İnce’nin en kritik süreçlerde ekibinde yer alarak danışmanlığını yapan ve de kendisinin de yakından tanıdığı Mustafa Büyük’ün eşi Meriç Büyük’ü, Belediye Özel Kalem Müdürü olarak atandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler