Protokol Üyeleri Kurbanlarını Kızılay’a bağışladı

Protokol Üyeleri Kurbanlarını Kızılay’a bağışladı Protokol Üyeleri Kurbanlarını Kızılay’a bağışladı
A- A+
Reklam

Bolu protokolü, Türk Kızılay tarafından 'Kurban Bereketini Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye' temasıyla başlatılan kurbanlık bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

Bayrama sayılı günler kala kurban bağışı rakamları belli oldu. Kurban bağışı yapmak isteyenler için bu yılki bağış rakamları yurt içi 5.950 TL, yurt dışı 2.650 TL olarak belirlendi. 

Türk Kızılay, kurban bağış kampanyasını bu yıl 'Kurban Bereketini Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye' temasıyla başlattı. Türk Kızılay Bolu Şubesi tarafından da kampanya kapsamında çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy ve İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı, kampanyaya destek vererek Türk Kızılay'a kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı, bağışların başta deprem bölgesi olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ulaştırılacağını söyledi. Türk Kızılay'ının her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirten Kınacı, "Bolu'da da kampanyamızı başlattık. Protokol üyelerimiz her zamanki gibi yanımızda oldu. Bağışta bulundular. Bizler de bağışlarla başta asrın felaketinden etkilenen deprem bölgesindeki kentler olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız Kadı Camisi önündeki çadırımızdan veya şubemize gelerek de bağışta bulunabilirler. Herkesi kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

Türk Kızılay tarafından toplanan bağışlarla alınan kurbanlıklar, bayramda modern tesislerde, veteriner hekim ve din görevlileri eşliğinde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler