Muhtarlardan MHP’ye “Hayırlı Olsun” ziyareti

Muhtarlardan MHP’ye “Hayırlı Olsun” ziyareti Muhtarlardan MHP’ye “Hayırlı Olsun” ziyareti
A- A+
Reklam

28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde elde ettiği başarı sonrası 54 yıl sonra MHP Bolu Milletvekilini TBMM’ne gönderen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatına STK’ların ve vatandaşların hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bolu Muhtarlar Derneği ile Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Üyesi Muhtarlar, bugün ayrı ayrı gerçekleştirdikleri ziyaretlerle MHP Teşkilatlarını 14 Mayıs’ta elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ettiler.

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Teşkilatlarını ziyaret eden Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ve Dernek Üyesi Muhtarlar ile Bolu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhtarlara teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Durak; “Değerli Muhtarlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bolu’nun derdi bizim derdimiz anlayışı ile muhtarlarımızla durmadan çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretlerde hazır bulunan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de Muhtarlar Derneği Başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine Dernek Üyesi Muhtarlara teşekkür etti.

Akgül de ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Kıymetli muhtarlarımız, İl Başkanımız Sn. İlhan Durak ve bizleri ziyaret ettiler. Muhtarlarımız ile istişare halinde köylerimizin ve mahallelerimizin sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Değerli Muhtarlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler