“Sadece ticaret konuşuruz”

“Sadece ticaret konuşuruz” “Sadece ticaret konuşuruz”
A- A+
Reklam

Asrın İş Adamları Derneği Bolu Şubesi yeni üyeleri ve üye adaylarıyla Gaye Otel’de düzenledikleri yemekli toplantıyla bir araya geldi.

Bolu şubesi olarak her geçen gün artan üye ve ticari hacmiyle Bolu da aktif tek İş Derneği olduklarını söyleyen Dernek Yöneticileri “Önce nitelik” diyerek yola çıktıkları Asrın İş İnsanları Derneği olarak hedefledikleri hakkaniyetli ticaret, adil paylaşım, birlikte büyüme modeliyle farklı bir görüntü çizdiklerini belirttiler.

Programda bir konulma yaparak Dernek faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Asrın İş Adamları Derneği Bolu Şubesi Başkanı Kadir Biçer, dernek çatısı altında sadece ticaret konuşulduğunu söyledi.

Biçer; “Seçimin olgunluk içerisinde geçmesinden, millet iradesinin sandığa hakkaniyetle yansımasından dolayı memnuniyet duyuyoruz, ardından üyelerimizle bir araya gelerek rutin hale gelen tanışma, kaynaşma kısaca “iş geliştirme” toplantımızın bir yenisini düzenledik. Seçim sathı mailinin oluşturduğu belirsizlik, demokratik bölünme ister istemez ticari piyasaları olumsuz etkiliyor, dernek olarak hiçbir siyasi görüş ve farklı oluşumlara bağlılığımız yoktur, dernek çatısı altında siyaset değil sadece ticaret ve proje konuşulur. Ülke olarak seçim stresi sona erdiğine göre bizlerde iş insanları olarak artık ticarete ve Bolumuzun ticari sorunlarına odaklanmaya öncesinde olduğu gibi yine devam edeceğiz. Bu vesileyle aramıza yeni katılan üyelerimize hoş geldiniz diyorum, Bolunun aktif tek iş derneği olarak bizlere güç katacağınıza, şehrimizi ekonomik olarak hak ettiği yere hep birlikte getireceğimize gönülden inanıyorum” dedi.

Programın sonunda Üyeler ve Üye adayları tek tek işlerini ve faaliyetlerini tanıtarak tanışırlarken, Derneğin 2023 yılı yaz ayı programı, yapılacak kurum ve kültürel ziyaretler, şehir yöneticilerinden beklenti ve talepler de toplantıda görüşüldü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler