Cem Evi talebine MHP’li Durak cevap verdi

Cem Evi talebine MHP’li Durak cevap verdi Cem Evi talebine MHP’li Durak cevap verdi
A- A+
Reklam

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şube Başkanı Ramiz Güleç, siyasi parti belediye başkan adaylarından Cem Evi talebini dile getirdi.

Güleç yaptığı paylaşımda; “Bolu yerelde, iddialı olan siyasi parti belediye başkan adayları netleşmiş durumda. Bolu da, yıllardır yaşamakta olan Alevi Halk kitlesinin beklentileri olan, inançsal ve kültürel değerleri yaşayacakları bir CEM EVİ ihtiyacı talebi karşılık bulmamıştır. Bu gün itibari ile mevcut adayların, bu CEM EVİ talebimizi, kendi seçim bildirgelerinde ve yapmayı taahhüt edecekleri projeleri arasında yer vereceklerini, bu haklı talebimizin karşılık bulmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımın ardından duruma kayıtsız kalmayan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Güleç’in bu talebine karşılık bir açıklama yaptı.

CEM VE KÜLTÜR EVİ TALEBİNE DURAK’TAN CEVAP

Bolu Belediye Başkanı seçildiği takdire Cem ve Kültür Evi için üzerimize düşeni yapacağını taahhüt eden Durak; “Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şube Başkanımız Sayın Ramiz Güleç’in sosyal medyadaki çağrısına istinaden, Hoca Ahmet Yesevi'nin dört kapı, kırk makam felsefesiyle oluşturduğu Alevi İrfanı’nın yaşatılması için halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine geldiğimizde Cem ve Kültür Evi için üzerimize düşeni yerine getireceğimizin sözünü veriyorum” şeklinde konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler