“Mahallelimizin sesi bizimle daha güçlü çıkacak”

“Mahallelimizin sesi bizimle daha güçlü çıkacak” “Mahallelimizin sesi bizimle daha güçlü çıkacak”
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi ve ardından da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan, Boluluların ortak sevdası Boluspor’un en köklü taraftar grubu Yarenler’in kurucuları arasında olan ve Bolu Halkının yakından tanıdığı Ayhan Usta, Gölyüzü Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı.

Gölyüzü Mahallesinde yaşayan herkesin sesine kulak vermek için, Gölyüzü Mahallesi sakinlerinin sorunlarına hızlı çözümler üretmek için, Gölyüzü Mahallesini güzelleştirmek için, Bolu’nun en köklü ve güzide mahallelerinden biri olan Gölyüzü Mahallesine hak ettiği hizmeti getirmek için aday olduğunu söyleyen Usta; genç, dinamik ve vizyoner bir ekiple yola çıktıklarını bildirdi.

“Gölyüzü’nü şehrimizin marka semtine dönüştüreceğiz”.

Doğup büyüdüğü Gölyüzü Mahallesine vefa borcunu ödemek istediği belirten Usta; “Dertleri derdimiz, sevinçleri sevincimiz olan mahallelimizin sesi bizimle daha güçlü çıkacak. 31 Mart'tan sonra mahallemizde çözüme ulaşmamış hiçbir sorun bırakmayacağız. Bunun için gece gündüz çalışacağız. Ana hedefimiz ise mahallemizi şehrimizin marka bir semtine dönüştürmek. İnşallah mahalle sakinlerimizin bitmek bilmeyen gücüyle de bunu başaracağız. Sizler aracılığıyla kıymetli seçmenlerimizin desteklerini beklediğimi ifade etmek istiyor ve muhtarlık seçimlerinin demokratik olgunlukla sonuçlanmasını diliyorum” dedi

Uzun yıllar Bolu Belediyesinde ardından da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalıştığını ve burada edindiği tecrübeleri Gölyüzü Mahallesine hizmet olarak geri döndüreceğini ifade eden Gölyüzü Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Usta; “"Mahallemizde bulunan eksikliklerin giderilmesi için elimden gelen gayreti göstereceğim. Uzun yıllardan beri süregelen Belediyecilik tecrübemin de bu konuda bana yol göstereceği muhakkaktır. Doğup büyüdüğüm güzel mahallem Gölyüzü, her hizmetin en iyisine layıktır. Bu konuda mahallemizde yaşayan tüm hemşerilerime taahhüt ettiğim hizmetleri yerine getireceğime söz veriyorum” diye konuştu.

9 başlık altında vaatlerini sıraladı

Gölyüzü Mahallesi sakinlerinin desteğiyle 31 Mart Yerel Seçimlerinde muhtar olması halinde yapacakları projeleri de açıklayan Gölyüzü Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Usta; “Bolu ve Boluspor sevdalısı, Gölyüzü Mahallesinin evladı olarak deneyimli ve tecrübeli ekibimle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Seçimlerinde Gölyüzü Mahallesi Muhtarlığına talip olduğumu paylaşmaktan onur duyuyorum. Daha da yaşanılabilir bir mahalle olma hedefiyle Muhtarlığına aday olduğum Gölyüzü Mahallesinde hedeflediğim projelerin olması için sonuna kadar takip edeceğim projeler olacak. Bunlar ise şu şekilde;

  1. Vatandaşlarımız ile birlikte mahallemizin gelişmesi adına birlik ve beraberlik içerisinde bir süreç hedefliyorum.
  2. Yerel Yönetimler ile Gölyüzü Mahallesi ile alakalı devamlı irtibat halinde olacağım.
  3. Bolu’nun en çok trafik yoğunluğu ve park sorunun yaşandığı mahallemiz sınırları içerisinde çözüm noktasında ilgili kurumlarla gerekli girişimlerde bulunarak, takibinde olacağım.
  4. Bolu’nun en merkezi yerinde dar bir alanda ve imarlaşmasını tamamlaması nedeniyle yoğun bir nüfusun yaşadığı Gölyüzü Mahallemizde, yolların bakım ve onarımlarının düzenle ve hızlı şekilde tamamlanması adına ilgili kurumlarla irtibatı koparmadan vatandaşlarımızın daha da konforlu ve sorunsuz ulaşımını sağlamak için çaba sarf edeceğim.
  5. Sosyal yaşam alanlarını arttırmayı hedefleyerek Gölyüzü Mahallemizde bulunan çocuk parkları ve vatandaşa açılan alanların aydınlatılması, çevre düzeni, güvenlik önlemlerinin arttırılması gibi çoğu konuda çözüm getireceğim. 
  6. Vatandaşlarımızın toplu taşıma kullanımlarında yaşanabilecek sorunları en aza indirmek adına mahallemizde durak sayısını arttırmayı planlıyorum. 
  7. Mahallemiz sakinlerinin can ve mal güvenliğini korumak adına yetkili kurumlarla irtibatı kuvvetlendirerek sorunları en aza indirgemeyi planlıyorum. 
  8. Gölyüzü Mahallemizde gençlerimizi zehirleyen madde ile mücadelede net olacağım ve ilgili birimlerle iletişim halinde olarak mahallemizde bu konuya net çözümler üreteceğim. 
  9. Mahalle sakinlerimizin talep ve görüşleri ile hareket ederek, sorunlarına çözüm getireceğim” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler