CHP’de 3 ilçe 1 beldede adaylar netleşti

CHP’de 3 ilçe 1 beldede adaylar netleşti CHP’de 3 ilçe 1 beldede adaylar netleşti
A- A+
Reklam

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Bolu’da yarışa girecek siyasi partiler içinde adayları en hızlı şekilde açıklayan parti, CHP olarak dikkat çekiyor.

İlk olarak Bolu Belediye Başkanı Adayı olarak mevcut Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı geçtiğimiz ay açıklayan CHP Genel Merkezi, 10 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirdiği Parti Meclisi ve MYK toplantılarının ardından Mengen, Kıbrıscık ve Mudurnu ilçe Belediye Başkan Adayları ile Karacasu Belde Belediye Başkan Adayını da kesinleştirdi.

CHP Genel Merkezi Kıbrıscık’ta mevcut Belediye Başkanı Emin Tekemen ve Mengen’de de yine mevcut Belediye Başkanı Turhan Bulut ile devam etme kararı aldı.

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz tarafından konu ile ilgi yapılan açıklamada; Mengen Belediye Başkan Adayımız Sayın Turhan Bulut, Karacasu Belediye Başkan Adayımız Sayın Ekrem Velioğluolarak netlik kazanmıştır. Kıbrıscık Belediye Başkan Adayımız Sayın Emin TekemenMudurnu Belediye Başkan Adayımız Sayın Doğan Onurluolarak Parti Meclisimiz tarafından oy birliğiyle kabul edilmiştir. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun” denildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler