CHP’de 643 gönüllü seçimde görev almak istiyor

CHP’de 643 gönüllü seçimde görev almak istiyor CHP’de 643 gönüllü seçimde görev almak istiyor
A- A+
Reklam

Bolu’da, seçim çalışmalarını başlatan Cumhuriyet Halk Partisi’nde, 643 gönüllü vatandaş seçim çalışmalarına katılmak için başvuru yaptı.

Bolu’da, Cumhuriyet Halk Partisi mevcut belediye başkanı ve 31 Mart seçimlerinde de aday olan Tanju Özcan için seçim çalışmalarına başladı. Partinin seçim startını verdiğini duyurmasının ardından yüzlerce vatandaş telefonla veya CHP İl Binası’na giderek seçim çalışmalarına katılmak istediklerini belirtti.

Seçim startının verildiği günden itibaren 643 gönüllü vatandaşın seçim çalışmalarına katılmak için CHP’ye başvuru yaptığını söyleyen İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Bolu halkına verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçim startını verdiğimizi duyurmamızın ardından yüzlerce vatandaştan çalışmalarda gönüllü olarak çalışmak istediklerine yönelik talep aldık. Her zaman söylediğimiz gibi, girmediğimiz mahalle, sokak, ev kalmayacak. 2019 yılında Bolu halkının desteğiyle seçilen Tanju Özcan’ı yine rekor bir oyla seçtirmek için çalışacağız. Bolu’yu daha yaşanabilir bir kent haline getiren Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a olan desteğin her gün giderek arttığını görmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Nerde (3 ay önce)
    Gönüllüler neredeymiş. Kimse yok.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler