CHP’li Uç köy ziyaretlerine başladı

CHP’li Uç köy ziyaretlerine başladı CHP’li Uç köy ziyaretlerine başladı
A- A+
Reklam

CHP Merkez ilçe Başkanlığının 3 Eylül'de gerçekleştirilen kongre sonrasında İlçe Başkanlığına seçilen Çetin Uç, sahada çalışmalarını sürdürüyor. 

31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığını yeniden kazanmanın hesaplarını yapan CHP Bolu Örgütü, Çetin Uç Başkanlığında çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Küpcüler köyüne giden başkan Uç ve yönetim kurulu üyeleri köyde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Bir yandan köy halkının sorunlarını dinleyen Uç ayrıca yeni üyeleri de parti bünyesine kattı. Yeni üyelerin rozetlerini takan Uç, minik üyelerle fotoğraf çektirdi. 

Başkan Uç ziyaretin ardından yaptığı açıklamada "Merkez İlçe yöneticimiz  Berrin Çevik, Sedat Çenesiz, Kudret Demirez, Abdullah Karanfil Gençlik Kolları İl Başkanımız Çağdaş Özkan, Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanımız Melih Karagöz ile birlikte bu akşam Küpcüler Köyündeydik. Köy halkımızın sorunlarını dinledik ve hasbihal ettik. Ardından partimize üye olan yeni üyelerimizin ve minik üyelerimizin rozetlerini taktık. Bu ziyarette bizleri güler yüzlü ve samimiyetle karşılayan Küpcüler köyünde yaşayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerine kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler