Reklam

Çok üzülmüş..!

Çok üzülmüş..! Çok üzülmüş..!
A- A+

Dün Gazetemizde haber yaparak Bolu kamuoyuna duyurduğumuz; CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın Cenazesinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile el sıkışmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdikten sonra paylaşımlarını silmesi ve ardından İnce tarafından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yapılan kullanılan ağır sözler, gündemdeki sıcaklığını koruyor.

“Ahlak düşkünü, zavallı, kötü insan” 

Hatırlanacağı üzere dün düzenlediği basın toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile el sıkıştığı için eleştirilmesi sorulan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce; “Ben farkında değilim o anda, genel başkanımızın cenazesinin önünde saf tutmuşuz. O anda sayın Erdoğan geldi, benim yanımda Meclis Başkanı vardı. O anda tokalaştık. Diğerleriyle tokalaşıp tokalaşmadığını ben görmedim bile. Haberlerden sonra öğrendim. Şunu söyleyeyim; benim magazinle işim yok, memleketimin başı belada. Memleketim kan ağlıyor. Kim kiminle tokalaşmış, neden tokalaşmamış beni hiç ilgilendirmiyor. Buradan siyasi sonuç çıkarıp da bana eleştiri getirenler var. Bunlar ahlaksız insanlar. Bana ne ya, kimle tokalaşmış, tokalaşmamış. Ciğerim yanıyor benim. Magazinle falan da işim yok benim. Ben bu memleketteki cenaze safında, orada da bir insan yaşamını siyasete adamış bir insanın cenazesi var orada duruyorum. Aileye baş sağlığı dilemişim, farkında bile değilim. Buradan siyasi sonuç çıkarmak... 'Senin elini sıktı'… Bunlar çok ucuz işler. Bu eleştiri yapanlarla geçmişte beraber siyaset yaptığım insanlar var. 'Yazıklar olsun' diyorum. Bu kadar ahlak düşkünü, zavallı, kötü insan bunlar. Hiç mi vicdanınız yok. Enkaz altında insanlarımız var, tokalaşsa ne olur, tokalaşmasa ne olur” ifadelerini kullanmıştı.

“Geçmişte yaşadıklarıma sayıyorum”

İnce’nin kendisini hedef alan bu ağız sözleri bugün düzenlediği basın toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a gazeteciler tarafından soruldu. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından kendisi için kullanılan; “Ahlak düşkünü, zavallı, kötü insan” gibi ağır sözler karşısında sadece “çok üzüldüğünü” belirtmekle yetinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Sayın Baykal’ın hem ben de hem de İnce’de büyük hakkı ve emeği vardır. Oradaki tablo benim hoşuma gitmedi. Muharrem İnce’yi kurultayda tuvaletin yanına oturtan genel merkeze de tepki göstermiştim. Burada da İnce’nin yapmış olduğunu doğru bulmadım. Yazmam mı gerekiyordu? Dayanamadım. Ben haksızlığa dayanamayan birisiyim. Ama ortak arkadaşlarımın ricası üzerine o twitleri kaldırdım. Kendisinden “terbiyesiz, namussuz, kötü adam” gibi tabirleri duymak beni son derece üzdü. Kendisiyle yıllarca yol yürümüş bir insana bunlar söylenmez. Eleştirebilir. Üzerinde durmuyorum. Geçmişte yaşadıklarımıza sayıyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler