Coşkunyürek ve Alişarlı ikilisinin eseri..!

Coşkunyürek ve Alişarlı ikilisinin eseri..! Coşkunyürek ve Alişarlı ikilisinin eseri..!
A- A+

Bolu'muzun babası büyük hayırsever merhum İzzet Baysal'ın en büyük hayali olan İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi, Ankara'da etkisi olmayan AK Partili siyasiler ve liyakatsiz yöneticilerin ellerinde günden güne güç kaybetmeye devam ediyor. 

İzzet Baysal Vakfı'nın yaptıkları dışında Tıp Fakültesine bir çivi çakma becerisinden yoksun AK Partili siyasiler ve Üniversite Yönetimi, haberlere konu olan Tıp Fakültesi Hastanesindeki sorunlara ise kulaklarını tıkamaya devam ediyorlar.
Fiziki anlamda hizmet veremez durumda olan Tıp Fakültesi Hastanesinde, doktor eksikliği nedeniyle de artık bölümlerde hizmetler durdu.
Hastanede tek olan Gastroenterolojik Cerrahi doktorunun en doğal hakkı olan yıllık iznine çıkması sonrası, Gastroenteroloji Bölümü kapandı. Yaklaşık 10 gün önce en doğal hakkı olan yıllık izne çıkan Gastroenteroloji Doktoruna muayene olmak isteyen hastalara ise en erken 5 Ağustos tarihine randevu veriliyor. 

Milyonlar harcanarak oluşturulan bölümün tek doktora mahkum edilmesi; Sağlık Bakanıyla resim çektirerek sosyal medyasına koyan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve devletin resmi törenleri yerine Tokadi Hayrettin Türbesinin bahçesinde Selamet Akıncılarıyla sohbeti tercih eden BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı'nın işlerini de nedenli hakkıyla yaptıklarını göstermiş oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler