Allah selamet versin Hocam..!

Allah selamet versin Hocam..! Allah selamet versin Hocam..!
A- A+

Bolu’da dün ilk defa Kıbrıs Türk’ünün haklı davasının dünyaya duyurulduğu Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yıl dönümü resmi törenlerle kutlandı. 20 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’de Rauf Denktaş Heykeli önünde yapılan resmi törenlere vekilini göndererek katılmayan BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın tercihi, Selamet Akıncıları oldu.

Aynı saatte Tokadi Hayrettin Türbesi Mesire Alanında bir etkinlikte bir araya gelen Selamet Akıncıları adlı platformun programına katılan Rektör Alişarlı, gün boyu platform üyeleriyle birlikteydi.

Kıbrıs’ta katledilen soydaşlarımızı, Kıbrıs’ı Yunanlıların zulmünden kurtarmak için canını veren şehitlerimizi, gazilerimizi ve Kıbrıs Türkünün haklı davasını anmak adına Bolu’da düzenlenen resmi programa katılmamayı tercih eden Rektör Alişarlı, Milli Görüş’ün ilk neferleri olan Selamet Akıncıları Platformu Üyesi dostları ile hasret giderdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler