Emeklilere bir destek de Köfteci Hasan'dan

Emeklilere bir destek de Köfteci Hasan'dan Emeklilere bir destek de Köfteci Hasan'dan
A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının "Emekliler Yılı" ilan edilmesi kapsamında Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, emeklilere yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bolu’da bir çok firma da Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile indirim sözleşmeleri imzalayarak emekliler yılına katkı sağlarken, son destek Köfteci Hasan Restoranlarından geldi.

Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Hanefî Taştan  ve Köfteci Hasan Restoranlarının ortağı Hüseyin Türkmen arasında imzalanan sözleşme kapsamında 16.07.2024 – 31.12.2024 tarihleri arasında tüm Emekliler, %10 indirimli olarak Köfteci Hasan Restoranlarının hizmetlerinden yararlanabilecekler.

İmza töreni sonrası konuşan İl Müdürü Taştan, “Yapılan protokolün tüm emekli vatandaşlarımıza ve kurum personelimize hayırlı olması diledi.

"Yüzde 10 indirimden faydalanabilirler"

Köfteci Hasan Restoranlarının ortağı Hüseyin Türkmen ise yaptığı açıklamada; "Emeklilerimiz bizim için çok değerli. Onlara bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla Ferahlı Cafe’de özel bir indirim kampanyası başlattık. Emekli olan tüm vatandaşlarımız, aralık ayı sonuna kadar tüm ürünlerimizde yüzde 10 indirimden faydalanabilirler" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler