Coşkunyürek’e ziyaretçi akını

Coşkunyürek’e ziyaretçi akını Coşkunyürek’e ziyaretçi akını
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, kendisine gelen randevu talepleri nedeniyle AK Parti İl Başkanlığındaki makam odasında yoğun bşir görüşme tarfiği geçirdi.

STK Temsilcileri ve ilçelerden gelen heyetleri ağırlayrak istişarelerde bulunan Coşkunyürek, kendisine gelen taleplerin çözümü noktasında da gerekli mercilerle görüşmeler gerçekleştirdi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığında kendisinden görüşme talep eden heyetlerle bir araya gelen Milletvekili Coşkunyürek ilk olarak; Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Özçelik, Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Gülkaya’dan oluşan Seben heyetiyle bir araya geldi. Ardından Mengen AK Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Şenkan Aykan ve beraberindeki Mengenli Muhtarlarla bir görüşme gerçekleştiren Coşkunyürek, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Mudurnu Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Taşkın ve muhtarlardan oluşan heyetle bir araya geldi. Son olarak Arıcılar Birliği Başkanı İsmail Ünalan ve Başkan Yardımcısı Vedat Özkan’la gerçekleştirdiği toplantıyla yoğun bir günü sonlandırdı.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek; “Hemşerilerimizle İl Başkanlığımızda bir araya gelerek köylerimizin, ilçelerimizin talep ve ihtiyaçlarını dinledim. Çözüm noktasında istişarelerde bulunduk. Her şeyin en iyisine lâyık olan Bolu'muza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler