Coşkunyürek'in bu tavrının adını siz koyun..!

Coşkunyürek'in bu tavrının adını siz koyun..! Coşkunyürek'in bu tavrının adını siz koyun..!
A- A+

AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, geçtiğimiz hafta AK Partili Belediye Başkanlarını yanına alarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettiler. Bakanlıktan gelecek hizmet noktasında ayrımcılık yaparak CHP’li ve MHP’li Belediye Başkanlarını bu ziyarete dahil etmeyen AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Bolu Merkez, Göynük ve Mudurnu gibi turizmimizin can damarı ilçelerin Belediye Başkanlarını siyaset yaparak, görmezden geldi.

Özellikle Bolu’ turizminin lokomotifi Bolu Merkez, Göynük ve Mudurnu gibi her yıl on binlerce turist ağırlayan bu ilçelerimizin turizm ile ilgili taleplerini ilk ağızdan Belediye Başkanları tarafından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a iletmelerine engel olan Coşkunyürek’in AK Parti’ye oy vermeyen ilçeleri cezalandırıyor mu sorusunu akıllara getirdi.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Coşkunyürek; “Mengen Belediye Başkanımız Sn. Vural Turan, Gerede Belediye Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Allar, Dörtdivan Belediye Başkanımız Sn. Hamza Efe ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ederek Bolumuz ve ilçelerimizin tarihi, kültürel değerleri ile yapılan/planlanan turizm yatırımlarına ilişkin verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Ziyaretimizde; İlimize kazandıracağımız,

*Yeni İl Halk Kütüphanesi yapımı

*Yukarı Taşhan Bakım Onarım Çalışmaları

*Bolu-Yedigöller ile Bolu Kartalkaya Yolu Yapımı

*Köroğlu Turizm Bölgesi Master Planı

*Kıbrıscık Tarihi Karaköy Camii Restorasyonu

*Göynük Çubuk Gölü Kamp Alanı ve Yürüyüş Yolu Projesi

*Dörtdivan Amanlar Yaylası Konaklamalı Mesire Alanı Projesi

*Mengen Aşçılık Festivali ödenek talebi

*Gerede'de düzenlenecek Festivallere ödenek talebi

*Gerede Yeni İlçe Halk Kütüphanesinin yapımı

Konularındaki taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bolu'muza eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Memleketimize Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler