Cumayeri’ne Bolulu kaymakam atandı

Cumayeri’ne Bolulu kaymakam atandı Cumayeri’ne Bolulu kaymakam atandı
A- A+
Reklam

İçişleri Bakanlığının 30 Nisan 2024 tarihli Kaymakam atamalarında Bolulu Taha Furkan Sönmezel, Cumayeri Kaymakamı olarak atandı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve ardından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın'ın danışmanlığı yapan Taha Furkan Sönmezel, 2023 yılında kazandığı kaymakamlık sınavının ardından Mülki İdare Amiri sıfatıyla Zonguldak Valiliği emrinde göreve başlamıştı.

Deprem Bölgesinde aldığı görevlerin ardından son olarak Beypazarı’nda Kaymakam Refiki olarak bir süredir görev yapan Sönmezel, stajyer kaymakamlık görevini tamamladı ve asaleten ataması gerçekleşti.

Asaleten ilk Kaymakamlık görevine komşu ilimiz Düzce’nin Cumayeri ilçesinde başlayan Cumayeri Kaymakamı Taha Furkan Sönmezel; “İçişleri Bakanlığımızın 30.04.2024 tarihli oluru ile Düzce/Cumayeri ilçemizde göreve başladık. Rabbim vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” sözleriyle sosyal medya hesabından duygularını paylaştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler