Demirciler Köyü'nde çıkan yangında ev tamamen yandı

Demirciler Köyü'nde çıkan yangında ev tamamen yandı Demirciler Köyü'nde çıkan yangında ev tamamen yandı
A- A+
Reklam

Demirciler Köyü’nde çıkan yangında 2 katlı ev, samanlık, odunluk, depo ve garaj ile içerisinde bulunan otomobil yandı.

Bolu Merkez ilçeye bağlı Demirciler Köyünde çıkan yangında 2 katlı ev, samanlık, odunluk, depo ve garaj ile içerisinde bulunan otomobil yandı.

Merkez ilçeye bağlı Demirciler Köyünde bugün saat 10:45 sıralarında Mehmet Can’a ait odunlukta henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evin yakınındaki samanlık, odunluk, depo ile garaja sıçradı. Yangını fark edenler tarafından 112 Acil Yardım ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü. Yangında 2 katlı evde hasar oluşurken samanlık, odunluk, depo ve garaj ile içerisinde bulunan otomobil yanarak kullanılmaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangın sonrası Demirciler Köyüne giden MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve MHP İl Başkanı İlhan Durak, yangında evi yanan Mehmet Can ve Ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunurlarken, Ailenin acil ihtiyaçlarının karşılanması için yetkililerle temaslarda bulundular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler