Oy için insanları rencide etmeye değer mi?

Oy için insanları rencide etmeye değer mi? Oy için insanları rencide etmeye değer mi?
A- A+
Reklam

Aktaş Mahallesindeki yeni binasına taşınan Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası hizmete girerken, açılış töreninde bir skandala imza atıldı.

Boluluların yardımlarıyla geçmiş dönem Belediye Alaaddin Yılmaz tarafından hizmete açılan ve Tanju Özcan döneminde de hizmet vermeye devam eden Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’nın açılış töreni yaklaşan seçimler öncesi şova dönüştürülmeye kalkınca, insanlık adına utanç verici sahnelere enden oldu.

Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’ndan yardım alan bir kadın ve engelli bir çocuğun eline mikrofon verilerek, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında methiyeler düzmesi istenilince, ortaya hoş olmayan görüntüler çıktı.

Sağ elinin verdiğini sol eli duymayacak” inanışıyla Boluluların yıllardır yaptıkları yardımları Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası’ndan alan vatandaşların bugüne kadar çıkan haberlerde yüzleri bile saklanırken, açılışta yardım alan iki vatandaşın eline mikrofon verilerek, Tanju Özcan’a methiler düzmesi istenilmesi, tepkilere neden oldu.

Yaklaşan seçim öncesi iki gariban vatandaşın adeta seçim malzemesi olarak kullanıldığını söyleyen duyarlı Bolulular, Tanju Özcan’ın bu şovuna tepki gösterdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Zennur (3 ay önce)
    Meyve veren ağacı taşlamaktan ne zaman vaz geçeceksiniz ??? Bolunun başkanı Tanju ÖZCAN ...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ali (3 ay önce)
    Şaşırdık mı hayır, seçim yaklaştıkça böyle görüntüleri, açılışları daha sık göreceğiz. Ama vatandaş son üç aylık döneme oy vermeyecek, 5 yıldır nerelerdeydiniz diyecek sandıkta.
    %75
    %25
    Yanıtla
Manşet haberler