Su’da %50 indirim yapıldı

Su’da %50 indirim yapıldı Su’da %50 indirim yapıldı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, su fiyatlarında 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle %50 indirim yaptıklarını açıkladı.

Bolu’nun bundan böyle Türkiye’nin en ucuz suyunu kullanacağını söyleyen Başkan Özcan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Söz verdik, yaptık...

Su fiyatlarına 1 Ocak 2024 itibariyle yaptığımız %50 indirim ile Bolu artık Türkiye'nin en ucuz suyunu kullanan il oldu. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.

Nasıl yaptık diye soranları duyuyorum. Yetim hakkı yemeden, israf etmeden, belediye kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak, adrese teslim ihale yapmayarak yaptık.

Su ucuz diye israf etmeyelim..” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu (3 ay önce)
    Suyun metreküp fiyatına 2024 yılı için devletin açıkladığı yeniden değerleme oranı olan %58'-i ekledikten sonra mı %50 indirim yapıldı? Yoksa Aralık 2023'-de suyun metreküp fiyatı üzerinden mi %50 indirim yapıldı? Burası çok önemli, önce bindirip sonra indirim mi oldu vatandaş olarak öğrenmek istiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler