HÜDA PAR Bolu’da seçime kendi adayıyla girecek

HÜDA PAR Bolu’da seçime kendi adayıyla girecek HÜDA PAR Bolu’da seçime kendi adayıyla girecek
A- A+
Reklam

MHP ve AK Parti’nin ardından Cumhur İttifakı ortaklarından HÜDA PAR da 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Bolu’da kendi logosu ve kendi adayları ile yarışa katılacaklarını açıkladı.

Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylığı için son başvuru tarihinin Genel Merkezlerince 20 Ocak 2024 tarihi olarak açıklandığını söyleyen HÜDA PAR Bolu İl Başkanı Şükrü Deniz; “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahmut Şahin, Seçimlere 3-4 ilde ittifak ile diğer illerde kendi adaylarımız ve parti logomuz ile seçimlere katılım sağlayacağız. Bolu’muz için İl ve ilçe başkan adayları ve meclis üye başvurularını kabul etmeye devam edeceğiz” dedi.

14 Mayıs tarihinde yapılan Genel Seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında yer alarak AK Parti listelerinden seçime giren HÜDA PAR’ın Bolu’da son seçimde aldığı oy bilinmemektedir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler