İstifa etti mi, etmedi mi?

İstifa etti mi, etmedi mi? İstifa etti mi, etmedi mi?
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Meclisi’nin dün akşam gerçekleşen oturumunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Mehmet Korkmaz’ın bağımsız olduğunu söylemesi bir anda gözleri İYİ Parti Bolu Teşkilatlarına çevirdi.

İYİ Parti’de bir süredir Türkiye genelinde devam eden istifa furyasına Bolu Teşkilatları da mı katılıyor sorusu akıllara gelirken, yaptığımız araştırmalar sonrasında Mehmet Korkmaz’ın İYİ Parti Üyeliğinin devam ettiği bilgisine ulaştık.

Hatırlanacağı üzere; 2019 Yerel Seçimleri sonrası İYİ Parti Bolu Belediyesi Meclisinde 4 sandalye ile temsil edilme hakkını kazanmıştı. İYİ Parti’den Belediye Meclis Üyesi seçilen Mansur Şen ve Hasan Hakan Alpaslan, Partisini temsil etmeye devam ederlerken, İYİ Parti’den Meclise giren Ahmet Yılmaz ise istifa ederek Mecliste Bağımsız Üye olarak yer alıyor. Mehmet Korkmaz’ın istifası bugüne kadar gerçekleşmezken, istifa edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler