Demirkol’dan Menzil’in Derneğine destek

Demirkol’dan Menzil’in Derneğine destek Demirkol’dan Menzil’in Derneğine destek
A- A+
Reklam

Menzil Cemaatine ait Beşir Derneği’nin sosyal medya paylaşımlarını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak destek olan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol hakkındaki “Tarikat”, “Cemaat” iddialarını yine gündeme getirdi.

Ensar, Tügva, Cihannüma, Beşir Derneği’nin de aralarında bulunduğu Bolu’daki bazı STK Başkanlarının AK Parti Genel Merkezinde, Demirkol’un Bolu Belediye Başkan Adayı yapılması için görüşmeler gerçekleştirdiği ve bu görüşmelerin ardından adaylığın gerçekleştiği iddiaları son günlerde Bolu’da yüksek sesle dilendiriliyor.

Bu iddiaların yüksek sesle konuşulması sonrası herhangi bir Cemaate veya Tarikata bağlı olmadığı AK Parti Adayı Demirkol tarafından sık sık dile getirilse de özellikle Menzil Cemaatine ait Beşir Derneği’nin paylaşımlarına destek amacıyla kendisinin de sosyal medya hesabından bu Derneğe ait paylaşımları paylaştığı görüldü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (1 ay önce)
    Ya sen bu cemaat tarikat işlerine çok kafayı taktın bu aralar, kaç defadır soruyorum yorumlarda ama yayınlayacak cesaretin yok. Kimin değirmenine su taşıyorsun açık açık yazsana haber sitende de, Bolu halkı da dünün ak partili bugünün ne çizgide olduğu meçhul gazetecisini bir tanıma fırsatı bulsa.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler