Demiröz Göynük Belediye Başkanı Aday Adayı

Demiröz Göynük Belediye Başkanı Aday Adayı Demiröz Göynük Belediye Başkanı Aday Adayı
A- A+
Reklam

2024 Mahalli Seçimleri öncesi Belediye Başkanı Aday Adayları Merkez ve İlçeler için kulislerde konuşulmaya başlanırken, adaylığını resmen açıklayan isimler de birer birer ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediyeyi MHP’ye devreden Göynük’te de 2024 seçimleri öncesi tüm hesapları değiştirecek bir istifa gerçekleşti. İlçede 9 yıldır AK Parti Göynük İlçe Başkanlığı görevini sürdüren ve İlçe Halkı tarafından sevilen isim olan Mehmet Demiröz, Göynük Belediye Başkan Aday Adayı olabilmek için görevinden istifa etti.

İlçenin gelişimi ve sorunlarına olan hakimiyetinin yanında siyasi tecrübesiyle de ön plana çıkan isim olan Mehmet Demiröz, Göynük’te Belediye Başkanlığı seçimi için hem AK Parti’de hem de aday gösterilmesi durumunda en güçlü isim olarak dikkat çekiyor.

Başarılı siyasetçi dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 9 yıldır sürdürdüğü İlçe Başkanlığı görevinden AK Parti Genel Merkezi’nin planlaması doğrultusunda Göynük Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için istifa ettiğini açıkladı.

Mehmet Demiröz yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer Göynüklü Hemşerilerim; 

Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur.

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içerisinde yer alarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın oluru ile 16.07.2014 tarihinden bu yana sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti Göynük İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim.

Görevi devraldığımız günden bu güne kadar ilçemiz için elimizden gelen fedakarlığı göstererek, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerim, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte mücadele verdik.

AK Partimizin güçlü siyaseti sayesinde ilçemize güçlü eserler elde ettik.

Tabi ki en önemlisi bu yaptığımız işleri İlçe Halkımızın, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti davasına vermiş oldukları destek sayesinde gerçekleştik.

Tabi ki yapılanların yanında ilçemizin bu gün itibariyle yapılması gerekenleri, eksiklerini iyi bilen biri olarak önümüzdeki dönemde de İlçe Halkımıza hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğim.

Genel Merkezimizin planlama çerçevesinde, 2024 Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkan Aday Adaylığı için bugüne kadar yürütmüş olduğum, AK Parti Göynük İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Tüm ilçe halkımıza saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler