Özcan'ın şovuna vatandaş tepkisi

Özcan'ın şovuna vatandaş tepkisi Özcan'ın şovuna vatandaş tepkisi
A- A+
Reklam

Mevlid Kandili nedeniyle dağıtılacak kandil simitleri için sıraya giren vatandaşları Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dakikalarca sıcağın altında kuyrukta bekletince, tepkiyle karşılandı.

Büyük icraatı kandil simidi dağıtımını sosyal medya sitelerinde ve gazetelerin manşetlerinde yer almak için şova çevirmek isteyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın algı operasyonuna bu sefer bir Bolulu vatandaş izin vermedi.

Onlarca Boluluyu Kandil Simidi dağıtmak için sıraya geçiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kalabalığı yetersiz görmesi ve gazetelerde çıkacak resimlerde kendisine olan ilgi algısını oturmak için dağıtıma geç geldi. Önceki yıllarda masaya konulan simitler Başkan ve Yardımcıları tarafından seri bir şekilde dağıtılırken, bu yıl araçtan sadece simitlerin Başkan Özcan tarafından tek elden dağıtılması ise dakikalarca sıcakta bekleyen vatandaşlaraın beklem sürelerinin uzamasına neden oldu ve tepki çekti.

Vatandaşları sıcağın altında bekletmesine tepki gösteren M.B. isimli vatandaş, kandil simidi dağıtan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, “Başkan, bu yaptığın oldu mu? Bir tane simit ver, bir tane resim çek, sonra da oy iste? Şu saatte şurada, sıcakta bekletiyorsun insanı. Ayıp be” sözleriyle sitemde bulundu. 

O sırada gazetecilere en güzel haliyle poz vermekle uğraşan Tanju Özcan böyle bir tepki beklemediği için “Ben ona bir şey dedim mi?” ifadelerini kullandıktan sonra simit dağıtmaya devam etti.

O anlar ise Köroğlu TV kameralarına yansıdı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler