Doğru'nun yerine Havan geldi

Doğru'nun yerine Havan geldi Doğru'nun yerine Havan geldi
A- A+

Bolu’da görev yaptığı süre zarfındaki başarılı çalışmaları nedeniyle dönemin Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından DSİ 5. Bölge Müdür Yardımcılığı görevine getirilen DSİ 53. Şube Müdürü Kazım Doğru, Ankara’daki görevine başladı.

Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karşılık 2 yıldır Bolu’da Şube Müdürü olarak görev yapmaya devam eden Doğru, bu hafta başında asli görevine döndü.

Bolu Halkı tarafından çok sevilen Kazım Doğru’nun Bolu DSİ 53. Şube Müdürlüğünün de bağlı olduğu Bölge Müdürü Yardımcılığı görevine başlaması sorası yerine Fatih Havan atandı.

Bölge Müdür Yardımcısı olarak göreve başlaması nedeniyle içinde buruk bir sevinç yaşadığını ifade eden Doğru gazetemize yaptığı açıklamada; “Bolu’nun yeri bende her zaman ayrı olacak. Görev yaptığım sürede Bolu Halkının da desteğiyle çok önemli projeleri hayata geçirdik. Ankara’da DSİ. 5. Bölge Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamam, Bolu’dan koptuğum anlamı taşımıyor. Sonuçta Bolu Şubesi görev alanım içimde başladığımız projeleri buradan takip edeceğim. Bana görev sürem boyunca her zaman yakın ilgi ve sevgisini gösteren Bolu Halkına şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler