Doğum günün kutlu olsun Köroğlu Ailesi

Doğum günün kutlu olsun Köroğlu Ailesi Doğum günün kutlu olsun Köroğlu Ailesi
A- A+

İlimizin tek yerel televizyonu olarak 30 yıl önce yayın hayatına başlayan Köroğlu TV kuruluş yıldönümünü kutlarken, kardeş kuruluşu Köroğlu Gazetesi de 20’nci kuruluş yıldönümünü kutlamanın heyecanını yaşıyor.

30 yıl önce Ercan ve Kadir Gülen kardeşlerce kurularak Bolu basınının amiral gemisi haline dönüşen Köroğlu TV, bugün ikinci kuşak Ahmet ve Burak Gülen kardeşlerin kaptanlığında ilk günkü ilkelerinden taviz vermeden yoluna doludizgin devam ediyor.

30 yıl içerisinde birbirinden değerli basın mensubunun yetiştirmesi özelliği ile de bir yandan da Bolu basınının okulu olan Köroğlu TV& Gazetesi kurumlarında bulunan gazeteci kadrosuyla da dün olduğu gibi bugün de Bolu’nun en güçlü basın kuruluşu olarak dikkat çekiyor. 

www.bolupostası.com Gazetesi olarak; yayın hayatı boyunca birçok başarıya imza atan, başarıyı gelenek haline getiren; Bolu’nun gelişimine katkı sağlayan, daima hakkın, haklının yanında yer alan kardeş kuruluşlarımız Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. 

Nice haberle ve başarılarla dolu 30’lu yıllara…

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler