Durak gençleri sinemaya götürüyor

Durak gençleri sinemaya götürüyor Durak gençleri sinemaya götürüyor
A- A+
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, sınava hazırlanan öğrencilerin bu stres dolu süreçten biraz olsun uzaklaşabilmeleri için sinema etkinliği düzenliyor.  Durak, bu akşam saat 19:00’da öğrencileri sinemaya davet etti. 
31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler önceci yaptığı saha çalışmalarında geçtiğimiz günlerde üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri ziyaret eden ve onları motive edecek bir mektup gönderen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, şimdi de stresli süreçten biraz olsun uzaklaşmaları adına sinema etkinliği düzenliyor.  Bu akşam saat 19:00’da düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerin yapması gereken tek şey ise Durak’ın kendi sosyal medyasından paylaştığı sinema etkinliği paylaşımını beğenerek, hesapları takibe almak ve Türk Bayraklı yorum yapmak.  
“SİZLERE ÇOK İYİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ”
Sinema etkinliğinin gençlere bu süreçte çok iyi geleceğini vurgulayan Durak, sosyal medyadan yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi: “Değerli Öğrenci Kardeşlerimiz, Sınava hazırlık sürecinin ne kadar zahmetli, yorucu ve stres dolu olduğunu çok iyi biliyoruz. Biraz mola, sosyallik ve sinema etkinliğinin sizlere çok iyi geleceğini düşünüyoruz.  Pazar günü sınav sonrasında sizler için hazırladığımız “Hatıran Yeter” isimli sinema etkinliğimize katılmak için gönderiyi beğenerek hesaplarımızı takibe alıp “Türk Bayraklı” yorum yapmanız yeterli olacaktır. Ancak sınırlı sayıdaki biletlerimize ulaşabilmeniz için biraz acele etmeniz gerekebilir.  Bu anlamlı etkinlik AVM 14 Burada yer alan “PARİBUCİNEVERSE” de gerçekleşecektir. Seans saatimiz: 19.40, 1,2 ve 3. Salonun tamamı bize ait olacak. Şanslı 210 kardeşimiz için biletimiz var. Hatıraların canlanacağı, eğlenerek stres atacağımız sinema etkinliğimize sizleri, heyecanla bekliyoruz.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler