Özcan’dan heyecanlandıran paylaşım

Özcan’dan heyecanlandıran paylaşım Özcan’dan heyecanlandıran paylaşım
A- A+
Reklam

3 Mart Pazar günü Karaçayır Spor Salonunda saat 14.00’de Proje Tanıtım Toplantısı düzenleyecek olan Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ın yaptığı sosyal medya paylaşımı özellikle emeklilerde heyecan yarattı.

Tanıtım Toplantısına özellikle emekli Boluluları davet eden ve “emeklilere iki büyük müjde açıklayacağını söyleyen Başkan Özcan yaptığı paylaşımda; “Yarın Saat:14.00’da Karaçayır Spor Salonu’nda yapacağımız proje tanıtım toplantısında, Bolu’daki “EMEKLİ” vatandaşlarımıza “İKİ BÜYÜK MÜJDEM” olacak.

Özellikle emekli hemşerilerimizi toplantımızda aramızda görmekten ve bu müjdemi sizlerle birebir paylaşmaktan mutluluk duyacağım” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (2 ay önce)
    Emeklilerin adını ağzına almayanlar seçim yaklaşınca emeklileri ağızlarından düşürmez oldular. 31 Mart'-ta emeklilerin de sandıkta başkan adaylarına bir sürprizi olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler