Taşkesti'de Çevik'in pankartlarına alçakça saldırdılar

Taşkesti'de Çevik'in pankartlarına alçakça saldırdılar Taşkesti'de Çevik'in pankartlarına alçakça saldırdılar
A- A+
Reklam

Bolu’nun genelinde 31 Mart Yerel Seçimleri için siyasi partiler yoğun bir seçim çalışmasını sürdürürlerken, bugüne kadar Bolu’ya yakışır bir olgunlukta demokratik bir havada geçiyor.

Buna karşılık Bolu’daki bu güzel hava ise ne yazık ki Taşkesti’de yaşanan bu sürece gölge düşüren hareketler Belde Halkının tepkisini çekti.

MHP Taşkesti Belediye Başkanı Adayı Saim Çevik’in seçim sürecinin başladığı ilk günlerinden itibaren afiş ve pankartlarına kimliği belirsiz şahıs veya şahıslarca yapılan saldırılar, Beldedeki demokratik ortamı zedelerken, Belde Halkının da tepkisini çekiyor.

Geçtiğimiz haftalarda afiş ve pankartları yırtıldıktan sonra yeniden Beldenin çeşitli yerlerine kendisine ait pankart ve afişlerle donatan MHP Taşkesti Belediye Başkanı Adayı Saim Çevik’in pankart ve afişlerinin yeniden yırtılması sonrası güvenlik güçleri de olaya el atarak, bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren şahıs veya şahısların peşine düştüler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler