Seneye ligde olacağımız belli değil, stat sözü verdi

Seneye ligde olacağımız belli değil, stat sözü verdi Seneye ligde olacağımız belli değil, stat sözü verdi
A- A+
Reklam

Boluspor’un yaşadığı ekonomik sıkıntıyı arkadaşlarıyla birlikte göğüsleyen Boluspor Başkanı Savaş Abak’a iktidarın gücüyle Abant girişlerinin gelirleri başta olmak üzere Boluspor için hayati önem taşıyan maddi kaynak yaratmada sınıfta kalan AK Partili siyasiler, Boluspor camiasına yine umut tacirliğine soyundular.

Tek başına Boluspor’u yaşatmaya çalışan Başkan Savaş Abak’a destek olan az sayıdaki Boluspor sevdalısı iş adamı ve Boluspor taraftarının beklediği maddi desteği sağlayamayan AK Parti siyaseti, yine bir yerel seçim öncesi stadyum üzerinden oy devşirme peşine gittiler.

3. Lig takımlarına bile UEFA standartlarında saha yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Bolu’ya üvey evlat muamelesi yaptığı 23 yıldır her seçimde stadyumu adeta seçim rüşveti olarak Bolu’ya dayatan AK Partili siyasiler, seçim öncesi yine stadyum kozunu ortaya sundular.

Mevcut ekonomik şartlarla gelecek sezon Boluspor’un ligde mücadele edip edemeyeceği belirsizliğini korurken, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 25 bin 14 kişilik yeni stadyum projesini açıklamak üzere Gençlik ve Spor Bakanının Bolu’ya geleceğini söyledi.  

MHP Adayı Durak 5 otobüs ile taraftarı İzmir’e götürüyor

Seçimler öncesi oy kapısı haline gelen Boluspor üzerinden siyasi prim sağlamaya çalışan siyasi partilerin adayları, stadyumun yolunu ve Boluspor’un varlığını yine 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi hatırladılar.

Boluspor’a en ufak bir maddi desteği olmayan Bolu Belediye Başkan Adayları arasında ise MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Boluspor sevgisini Göztepe deplasmanı öncesi sözle değil icraatla ortaya koydu.

Taraftara İzmir deplasmanı için otobüs sözü veren MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak sözünü tuttu ve 5 otobüsü Boluspor taraftarına tahsisini sağladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (1 ay önce)
    Bu haber değil bu gazetecilik hiç değil, sadece ve sadece MHP ve İlhan Durak güzellemesi.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler