“HDP sevici danışmanının hesabını ver”

“HDP sevici danışmanının hesabını ver” “HDP sevici danışmanının hesabını ver”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın MHP’ye yönelik yaptığı açıklamaya MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol’dan cevap gecikmedi.

Özcan’ın milliyetçilik adı altında tiyatro yaptığını söyleyen Çelikkol yaptığı açıklamada; “Partimizi töhmet altında bırakarak “pkk silah bırakırsa MHP kapısına kilit vurur”, diye nitelendiren DEM’lenmiş siyasetin temsilcisine cevabımız şudur: MHP, kandan, karışıklıktan ve kavgadan beslenen anlayışa hiçbir zaman sahip olmamıştır. Bizim özümüz de son sözümüzde Türkiye’dir. Biz Milliyetçi-Ülkücü hareketiz, biz Türklüğün ve Türkiye’nin Beka davasıyız. Biz “Ne mutlu Türk’üm Diyene” sözüne bağlanan, teslim olan bedenleriz. MHP’ye hayasızca bu iftirayı atan şahsiyet, önce ekmeğini yediği, suyunu içtiği Türk’ün öz yurdu, Köroğlu diyarı güzel Bolu’muz da Bolu Belediye Başkanlığı yaptığı süre içerisinde Bolu halkının vergileri ile Bolu Belediyesi bütçesinden maaşı ödenen Hdp sevici danışmanının hesabını Bolu halkına vermelidir. Daha sonra yüzü kalırsa bize laf yetiştirmeye çalışabilir. Bu iftiralar bu şahsiyetin çaresizliğinin göstergesidir. Milliyetçilik adı altında yaptığı tiyatro Bolulu hemşehrililerimizin nazarında sona ermiştir. Bu iftirayı atan şahsiyetin 31 Mart akşamı yalpalayıp düşmekten başka bir sonu olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler