Kredi limiti 750 bine çıktı

Kredi limiti 750 bine çıktı Kredi limiti 750 bine çıktı
A- A+
Reklam

Köroğlu Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal, ortakların kooperatiften kullandığı işletme kerdi limitlerinin 750 bin TL’ye çıkarıldığını açıkladı.

Başkan Altındal açıklamasında, “Değerli esnaf ve sanatkârlarımız değerli ortaklarımız kooperatiften kullandırdığımız işletme kredilerimizin (nace kodlarına göre) üst limiti 750.000 TL’ye çıkmıştır. Kredi kullanırken daha önce düşük faizden kullandığımız kredileri kapatma mecburiyeti de kaldırılmıştır. Özel Bankaların bile kredi kullandırmadıkları bir dönemde esnafımıza bu imkanı sağlayan TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdülkadir Akgül’e ve 5. Bölge Birliği Başkanım Sayın Ertan Taşlı’ya şahsım ve esnaflarımız adına teşekkür ederim. Tüm esnaflarımıza hayırlı olsun bol kazançlar diliyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler