Meslektaşlarına başarılar dilediler

Meslektaşlarına başarılar dilediler Meslektaşlarına başarılar dilediler
A- A+
Reklam

31 Mart Yerel Seçimlerinde siyasi partilerin listelerine girerek Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere meslektaşlarından destek geldi.

Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “31 Mart Yerel Seçimlerinde, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği Adaylığı olan, Odamız Üyesi Meslek Mensuplarımıza çıktıkları yolda başarılar dileriz” mesajı sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Alfabetik sıraya göre siyasi partilerden aday listesine giren Oda Mensuplarının tek tek isimlerini ve resimlerini yayınlayan Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetiminin paylaşımında ise AK Parti’den hiçbir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirin listelere girememesi dikkat çekti. AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan muhasebeci ve mali müşavirlerin özellikle geçmiş yıllarda olduğu gibi Bolu Belediyesi’nin en önemli komisyonu olan Plan ve Bütçe Komisyonunda görev yapmaları için bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönem neden değerlendirilmediği merak konusu oldu.

CHP’den Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olarak Resmiye Kahruman ve Ali Sarıyıldız, İYİ Parti’den Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olarak Fadime Gülen ve Ünal Arslan, MHP’den Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Şerafettin Özdemir ve Adem Beraber, yine MHP’den İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olarak Senem Akkuyu Ayar, Saadet Partisi’nden İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olarak Selçuk Erten, Kemalettin Akça (Gerede), Ercan Demirci isimleri seçildiklerinde hem Bolu Halkını hem de Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Mensuplarını temsil edecekler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler