Tanju Özcan'a muhalefetin bedeli..!

Tanju Özcan'a muhalefetin bedeli..! Tanju Özcan'a muhalefetin bedeli..!
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Aday listeleri geçtiğimiz hafta açıklanırken, parti içinde listelere tepkiler dinmek bilmiyor. Özellikle mevcut Belediye Meclisi Üyelerinden hiçbir ismin yeni dönemde değerlendirilmeyerek listeye alınmaması şaşkınlık yarattı.

Türkiye’nin en popüler ismi, tartışma programlarının baş konuğu olan usta siyasetçi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a karşı 5 yıl boyunca Boluluların ve AK Parti seçmeninin haklarını koruyarak, muhalefet eden AK Parti Belediye Meclis Üyelerinin listelerde yer almaması, siyasi çevrelerce vefasızlık olarak yorumlandı.

Özcan’ın görev yaptığı 5 yıl içinde AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Nurettin Doğanay ve Suat Güner ve de AK Parti Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün muhalefet noktasında yetersiz kalmasına karşılık, Belediye Meclisi toplantılarında yaptıkları muhalefetle çoğu zaman ulusal basına çıkan AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin listelerde yer bulamamasına bir anlam verilemedi.

AK Partili 11 Belediye Meclis Üyesinin hiçbirinin yeniden aday olmak için müracaat etmemesine karşılık, ne AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un ne de AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in bir tek Meclis Üyesine bile yeni dönem için teklif götürmediği de öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (1 ay önce)
    Tanju Özcan'-ın belediye başkanlığı döneminde Ak Parti'-li belediye meclis üyeleri muhalefet olarak ne yapmışlar da tekrar aday gösterilsinler. Meclis de ampul patlattılar üzerlerine çay atıldı, bayan meclis üyesi arkadaşlarına Türkiye gündemine gelen olay yapıldı, bu kadar yapılan şeye onlar ne yaptı, hiç bir şey.
    %50
    %50
    Yanıtla
Manşet haberler