Düzceliler resim çektirmek için sıraya girdi

Düzceliler resim çektirmek için sıraya girdi Düzceliler resim çektirmek için sıraya girdi
A- A+
Reklam

CHP’li Belediye Başkan Adaylarının tanıtım toplantısına katılmak için Düzce’ye giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Düzceliler yoğun ilgi gösterdi.

Toplantı öncesi yanına CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Sedat Çelikel ve CHP Düzce Teşkilatlarını da alarak Düzce’de esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Tanju Özcan’la resim çektirmek ve sohbet etmek isteyen Düzceliler adeta izdiham yarattılar.

Düzce sokaklarında güçlükle yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ilgiden duyduğu memnuniyeti; “Düzce ziyaretinde kendimi Bolu’da gibi hissettim. Yiğit Düzce halkına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Düzce ve Bolu üvey değil, öz kardeştir” sözleriyle ifade etti.

Özlü’ye yine su fiyatından yüklendi

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ile birlikte gittikleri Düzce’de aday tanıtım toplatışı sonrası Düzceli basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Özcan, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye su fiyatı üzerinden yine yüklendi.

Türkiye’nin en ucuz suyunu kullanan şehrin Bolu olduğunu Düzce’de de yineleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Geçtiğimiz aylarda Bolu’da suya yüzde 50 indirim yaptık. Bu indirim ile birlikte de Türkiye’nin en ucuz suyunu kullanan İl belediyesi olduk. İlçe belediyeleri vardır belki ama en ucuz suyu kullanan il olarak Bolu yer alıyor. Faruk özlü açıklamasında en ucuz suyu Düzce’nin kullandığını söyledi ama böyle bir şey yok.

Faruk özlü ikili ilişkilerimiz çok iyidir ama o maalesef Düzce Belediyesi’nin gelir kalemlerini bile bilmiyor ama ben biliyorum. Ben Düzce Belediyesi’nin bütçesini de takip ediyorum. Çünkü Düzce’de bizim ilimiz. Ben iki şehir arasında ayrım yapmıyorum. Bolu ve Düzce iki kardeş gibi görüyorum. Aynı anne ve babadan olan iki kardeş. O nedenle iki şehri ayırt etmeden seviyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler